HOE WERKT ASTROLOGIE

Ik geef handvatten in je talenten, werk en relaties waardoor emotionele stabiliteit wordt ervaren met behulp van de Bach Bloesem remedies, zodat je in harmonie met je hogere zelf, en je een huwlijk met jezelf krijgt. Een rivier gaat op in de zee. Een andere mogelijkheid is intuitief een schilderij te maken aan de hand van de horoscoop.

De geboortehoroscoop geeft aan dat de planeten (12) bepaalde energieën en wetmatigheden hebben. Afhankelijk van de tekens (karakters) en de omstandigheden wat op aarde relevant is.

Wat een indruk geeft, is de ZON, MAAN en ASCENDANT.

  • De ascendant geeft aan hoe de buitenwereld tot je komt. De jas die je draagt.
  • De zuidelijke maansknoop (Lilith), die iedereen heeft, is wat je in je vorige levens geleerd hebt en aan moet gaan.
  • De noordelijke maansknoop, geeft weer hoe je door de energieën van planeten en eigen ontwikkeling, op aarde kunt groeien. Waar je aan kunt werken, wat op je pad komt naar de spirituele ontwikkeling.

Het is nu niet de bedoeling om heel veel van alle planeten een uiteenzetting te geven.Dat vertel ik je graag tijdens een astrologisch consult.

Wil je weten waar je talenten liggen, welke relaties je volgens je horoscoop het beste aan kunt gaan of ben je benieuwd welke beroepen het beste bij jou passen en/of wil je jezelf spiritueel ontwikkelen?

Neem contact met mij op via het contactformulier.